SPIEGEL (2+) – Club Wauw

SPIEGEL is een beeldende, muzikale voorstelling voor het jonge kind. Je wordt meegenomen op een reis voor en achter de spiegel, naar een wereld vol lichamen die je eerder nog niet kende. In de spiegel zie je jezelf, of is het de ander? Welke realiteit is nou de echte? Dromen we soms? En hoe komen we bij elkaar?

SPIEGEL is een ode aan de verschillen van het lijf, en dat deze niet eng hoeven te zijn. Op een zachte, beeldende manier wordt zo ook de thematiek van gender aangeraakt – want zijn we in de kern niet allemaal hetzelfde?

Club Wauw is een jong collectief dat beeldende, poëtische voorstellingen maakt voor jong én oud(er) publiek. Oprichters zijn spelers en makers Philipp Cahrpit en Hannegijs Jonker, beide in 2019 afgestudeerd aan de Theatermaker/docent opleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Vanuit een inspirerend onderzoek bij Jong Beginnen naar het maken voor het allerkleinste publiek ontstond hun eerste gezamenlijke voorstelling SPIEGEL (2+), die op 24 april 2022 in première ging op 2turvenhoog festival in Almere.